Основателят / Дарио Салас по света / Новини

Дарио Салас Сомер представя „Вътрешна Екология” на семинара “Глобално затопляне”

Като докладчик, поканен да говори за отношението на хората към околната среда, Дарио Салас Сомер имаше възможност да дискутира темата с бившия вице- президент на САЩ Ал Гор, който прояви голям интерес към неговата работа и получи новото издание на книгата „Морал за 21 век”, специално преименувана за случая на: „Вътрешна екология: Морал за 21 век”.

Произведения на Дарио Салас са публикувани в Италия и Корея

„Тайното учение” на корейски и италиански

Първата книга на Дарио Салас Сомер „Тайното учение” беше преведена на корейски и италиански, с което многобройните му публикации в чужбина се умножават. „Морал за 21 век” от своя страна получи силен отзвук в преводите си на руски и арабски.

Над 294 хиляди екземпляра бяха продадени в САЩ, Русия и някои арабски страни. Дарио Салас Сомер е един от най-забележителните мислители на Латинска Америка.

Въздействието на „Морал за 21 век” в Русия

Дарио Салас Сомер и чилийският консул в Москва Серджо Валдес на премиерата на книгата

По време на посещението му в Москва, Дарио Салас Сомер беше признат за най-големия и революционен мислител на нашето време.

Книгата му „Морал за 21 век”, излязла в Русия, беше препоръчана за прочит на федералните служители.

Дарио Салас Сомер е назначен за Научен Консул на Русия

Дарио Салас Сомер държи реч като Научен Консул пред Руската Академия на Науките

Почетното академично звание му беше присъдено в присъствието на видни учени, политици, руски бизнесмени, пътуващи до Чили- всички дошли да се срещнат и почетат философа.

Заедно със задължението и привилегията да бъде Научен Консул, д-р Салас беше титулуван със званието Рицар на Науката и Изкуствата, и Доктор по Философия, той стана и носител на престижната награда „Вернадски”.

Дарио Салас Сомер получава наградата„Екомир” за работата си върху физиката на Морала

„Морал за 21 век”

Руската Академия за Естествени Науки отличи със специална награда чилийския философ и изследовател Дарио Салас Сомер за „ създаването и представянето на нов научен фокус: Моралната Физика като наука за изучаване на законите, които управляват магнетичната обратна връзка между човека и околната среда. Тази нова концепция за морала има изцяло научна основа.

От името на Дарио Салас Сомер, наградата „Екомир” прие Иван Райлян, зам. председател на Руската Академия за сигурност и отбрана. По време на церемонията, именитият руски учен Олег Кузнецов изрази почитанията си към работата и идеите на Дарио Салас Сомер, свързани с Вътрешната Екология и базирани на хармоничната ни връзка с Природните закони.

Признаване на Моралната Физика за нова научна дисциплина от Руската Академия за Естествени науки

Сребърен медал „П.Л.Капица”

„Моралът е нещо обективно, основано на законите на квантовата физика. Тези физически закони отразяват природни закони, осмислянето на които развива по-висше съзнание, а игнорирането им води до загуба на жизнена енергия и личностна деградация”.

Отпечатай
 
Изпрати на приятел
Уебстраницата е оптимизирана за 1024x768px. за Internet Explorer 7.0 ха Windows, Safari 4.0 за Mac / Windows, и Mozzila Firefox 3.0 за Windows, или по-нови версии.