Книги / Съдържание на книгата

Books

Космическа валута Най-голямото богатство

"В этой книге Дарио Салас объясняет, каким образом можно заработать “Космические деньги”, то есть энергию, которая признана космической природой и необходима для обретения духовного и материального благополучия".

Морал за 21 век

"Истинският морал е ръководен принцип за съблюдаване на хармония с Вселената и Природата. Онези, които стриктно спазват този принцип, винаги ще имат успех - в най-широкия смисъл на думата. Това е най-голямото постижение в  еволюционен план, към което може да се стреми човек".

Съществува ли жeната?

"Повече от всичко, жената се нуждае да стане „майка на самата себе си”, да се съсредоточи върху собствената си личност, да се постави под собствените си грижи, да научи изкуството на женствеността".

Развитие на вътрешния свят

"Няма друг път за спасение на човешкия род, освен осъзнаване на духовните ценности с тяхната реална важност и приоритетна значимост за индивида".

Науката за любовта

"В тази книга авторът ни призовава да навлезем и практикуваме това, което той нарича "наука за любовта", а именно - намирането на истинската любов чрез постигане на доверие към себе си и към другия".

Хипсосъзнание - техники за постигане на личен успех

"Чрез практикуване на различни типове упражнения, наречени Хипсосъзнание, човек може да повиши нивото на съзнанието си, да постигне самоконтрол, баланс, стабилност, спокойствие и същностен интелектуален заряд. Казано иначе, Хипсосъзнание въздига индивида до ново ниво на съзнание, което е по-високо, по-реално и по-хуманно".

Тайното учение

"Който може да овладее себе си, е в състояние да трансформира всичко от животинската си природа и да роди Висшето си ”Аз”. Когато Висшето ”Аз” се короняса като крал на микрокосмоса – тялото, човек добива силата да постига неща, недостижими за онези, които не са открили себе си".

Звездния човек

"Ние трябва да разберем, че истинската еволюция не е нещо, което може да се импровизира, и че никой по света не може да я постигне, освен ако не мине през процеса на самореализация, който е бавен, труден и неотменим във времето".

Колко струва човек?

"Цивилизован ли е нашият свят? Според повечето хора технологичният и научният прогрес ясно показват, че човечеството е постигнало висши нива на цивилизация. Но какво се случва с качеството на нашия вътрешен свят?".

Отпечатай
 
Изпрати на приятел
Уебстраницата е оптимизирана за 1024x768px. за Internet Explorer 7.0 ха Windows, Safari 4.0 за Mac / Windows, и Mozzila Firefox 3.0 за Windows, или по-нови версии.