Херметизъм и Наука / Лаборатория / Мишката

Laboratory

Обект на изучаване: Авмтоматизмите.
Име на експеримента: IHP-005, Мишката
Средна продължителност:6 минути
Ниво на трудност: Средно.
Приложение: В седнало положение пред компютъра

Мишката

Интерактивен експеримент

Този лабиринт онагледява духовния прогрес по пътя ни. Опитайте се да направлявате топчето по извивките на лабиринта с мишката на компютъра си. НЕ ТРЯБВА да докосвате стените на лабиринта. ТРЯБВА да завършите задачата преди изтичане на времето. Следете финалното отброяване.

(Ще забележите малки „разлики” в нормалното функциониране на компютъра си).

Es necesaria una versión más moderna del Adobe Flash Player.

getflashplayerGet Adobe Flash player

Обяснение:

Забелязахте ли какво се случи, когато концентрирахте цялото си внимание в задачата? Автоматичните действия са много по-бързи, но  когато вие истински поискате да насочите мишката или живота си в желаната посока, ще съсредоточите вниманието си по начин, който ще ви позволи да знаете къде сте, да помните къде искате да отидете и да крачите твърдо в избраната посока. Това означава повишаване нивото на съзнанието.

Ако наистина успеете да достигнете края на лабиринта, менталното състояние което сте постигнали, ще бележи много по-високо ниво на осъзнаване, защото сте преминали отвъд границата на моторните си автоматизми.

Поздравления! Сега вече сте готови да вземате решения през деня с много повече ментална яснота, съответно, с много по-голяма вероятност да успеете.

Закуска
Разликата
Отпечатай
 
Изпрати на приятел
Уебстраницата е оптимизирана за 1024x768px. за Internet Explorer 7.0 ха Windows, Safari 4.0 за Mac / Windows, и Mozzila Firefox 3.0 за Windows, или по-нови версии.